Gelecek Partisi'nin İstanbul'da 5 kurucu ilçe başkanı belli oldu

İstanbul İl Merkezi ile yapılan görüşmeler neticesinde  Ümraniye'de Sedat Çakıroğlu, Sultangazi'de Ramazan Altan, Bağcılar'da Ahmet Demir, Esenyurt'ta Veysel Karatay ve Büyükçekmece'de Resul Törer kurucu ilçe başkanlığına getirildi. 5 ilçe  başkanı mazbatalarını il başkanlında düzenlenen törende il başkanı isa şahin'nin elinden  aldı.


Sultangazi İlçe Başkanı olarak atanan Ramazan Altan, atama sonra yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Türkiye Bağımlılıkla MücadGelecek Partisi Genel Başkanımız Prof.Dr Ahmet Davutoğlu'nun oluru ve İstanbul İl Başkanımız Av.Isa Mesih Şahin beyin Kurucu İlçe Başkanlığı'nı tarafımıza tevdi etmesiyle birlikte Sultangazi'de umutlu bir geleceğe merhaba dedik.


ŞÜKRAN VE MİNNETLERİMİ SUNUYORUM

Bizleri bu kutlu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu ve İl Başkanımız Sayın  Şahin'e  şükranlarımı arz ediyorum.


İLÇEMİZİN "GELECEĞİNE" SAHİP ÇIKALIM

Yep yeni bir anlayışla sizlerin  değerli görüş/tavsiye/öneri/ ve gönül desteği ile birlikte ilçemizde kuracağımız Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı'mızın temelinde oluşturmayı arzu ettiğimiz katılımcı demokrasiye olabilecek katkılarınız bizler için çok büyük bir önem arz etmektedir.

Bu bağlamda bizlerin ilçemize  hizmet yolunda atacağımız ilk adımlarımızda desteklerinizi istirham eder, en kalbi duygularımla sevgi saygı ve hürmetlerimi sunarım.