Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan'dan ilk ziyaret Gaziosmanpaşa'ya!

Göreve yeni seçilen Türkiye Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan, yönetimi ve Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Muhammet Özdemir ile birlikte ilk ziyaretini Gaziosmanpaşa'ya gerçekleştirdi.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'ni ziyaret eden Genel Başkan Çalışkan, burada Şube Başkanı İsmail Yamak ve gençlerle bir araya geldi. Uzun süren sohbette gençliğin ve Kızılay'ın açlışmaları ile ilgili konular konuşuldu.

 

Ziyaret ile ilgili konuşan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Genç Kızılay Genel Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çalışkan'a Gaziosmnapaşa şubemize yapmış olduğu ilk ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız Çalışkan'a Genç Kızılay üye sayımızın 5.790'a ulaştığını, 16 mahallemizde 16 bin gönüllü hedefimiz olduğunu ifade ederek, lise yapılanmalarımız hakkında da bilgiler verdik. Her lisemizde en az 100 gönülü hedefimiz olduğunu belirttik. Bu çalışmalarda Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'nın çok büyük destekleri olduğunu söyledik." Dedi.

 

Türkiye Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan, göreve geldikten sonra il ziyaretini Gaziosmanpaşa'ya gerçekleştirdiğini belirterek, Gaziosmanpaşa'yı yakından takip ettiğini belirterek; Gaziosmnapaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın gençlere ve Kızılay'a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Genel Başkan Çalışkan, her zaman aktif çalışma içerisinde olan Gaziosmanpaşa Şubesi'ne ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.