Genç Kızılay İl Başkanlığı'ndan Teşekkür Plaketi.

Genç Kızılay İstanbul İl Başkanlığı'ndan Gaziosmanpaşa Şube Başkanlığı'na teşekkür plaketi.

 

Genç Kızılay İstanbul İl Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Şube Başkanlığı'nın başarılı ve gönüllü kazandırma çalışmalarından teşekkür plaketi takdim etti. İstanbul'da ilk verilen plaketi, Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Berat Akova, Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak'a takdim etti.

 

Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Berat Akova, plaket takdim ederken; "Genç Kızılay İstanbul İl Başkanlığımıza olan çok değerli katkılarınız ve gönüllü kazandırma noktasında büyük desteğiniz için teşekkür eder, insancıl çalışmalarınız devamını dilerim." Dedi.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise "Vermiş olduğunuz değerli plaketi Gaziosmanpaşa şubemizdeki tüm ekip arkdaşlarım adına alıyorum. Vermiş olduğunuz plaket için çok teşekkür ediyorum. Bu plaketler arkadaşlarımızın çalışma azmini daha da artıracaktır." Dedi.

 

Daha önce Genç Kızılay gönüllü yapılanmasında İstanbul birincisi olan Gaziosmanpaşa Şube Başkanlığı, yaptığı saha çalışmları ile de dikkat çekiyordu. Genç Kızılay İstanbul İl Başkanlığı tarafından ilk kez bir şubeye bu anlamda plaket verilmiş oldu.