Genç Kızılay Yeşil Sahalara İndi

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Genç Kızılay ekibi ile futbol takımı oluşturdu.

 

Bir süredir kendi arasında idmanlara çıkan takım, İstanbul Genç Kızılay'ın organize ettiği fubol turnuvasında ilk maçına çıktı. İlk maçında Beşiktaş Gençk Kızılay ile karşılaşan Gaziosmanpaşa Genç Kızılay sahadan 5-3 galip ayrıldı. Turnuva ikinci tur kuralarının çekilmesinden sonra devam edecek.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, sporun dostluk ve kaynaşma amaçlı olduğunu belirterek, "Genç Kızılay ekibimiz ile bir süre önce futbol takımı kurduk. Dostluk amaçlı olarak İstanbul Genç Kızılay'ın oragnizasyonunda, ilçe ekipleri arasında da bir futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva bahane amaç dostluk ve kaynaşma.... Turnuvanın ilk maçında Gaziosmanpaşa Genç Kızılay ekbimiz Beşiktaş karşısında maçı önde tamamladı. Kendilerini tebrik ediyorum.  Ama bu maçların kaybedeni olmaz. Kazananı her iki takımın Genç Kızılay ekipleri olur. Dostluk kazanır.

 

Turnuvanın organizasyonunda emeği geçenelere teşekkür ediyorum. Genç Kızılayımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’ya da ayrıca teşekkür ederiz." Dedi.