Gençler Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

Ferhat Can Gençler Ak Parti Aday Adayı Oldu.

 

Ak Parti'de gençler önemli bir kiteleyi oluşturuyor. Gençlere büyük önem veren Ak Parti'de, yine genç bir isim olan Ferhat Can Gençler, aday adayı oldu.

 

Ferhat Can Gençler, Ak Parti'den aday adayı olması ile ilgili gerekçesini ise şöyle ifade etti:

"1997 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde doğdum. 3 çocuklu Trabzonlu bir ailenin en küçük erkek çocuğuyum. İlk ve ortaokul öğretimimi Dobruca İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra, eğitim hayatıma Otakçılar Lisesinde devam ettim ve mezun oldum.

 

Halen İstanbul’da özel bir üniversitede yerel yönetimler bölümünü okumaktayım.  27. dönem milletvekili genel seçimlerinde partimiz Ak parti’den milletvekili adayı olmak istiyorum.

 

Milletvekili aday adayı olmamdaki en büyük neden ise liderimiz, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere bu kadar değer verirken, bizde  gençler olarak liderimizi yanlız bırakmamalıyız.  Bende her daim liderimizin yanında olduğumuz ve olacağımızı ortaya koymak adına aday adayı oldum.  Ak Parti’nin gençlere gereken değeri verdiğini biliyorum. Bizde genliğimizin enerjisi ve heyecanı ile partimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”