Giresunlular'dan Mehmet Halil Hayta'ya Tam Destek...

Giresunlular: Temsil Edilmek İstiyoruz.

 

Gaziosmanpaşa'da kurulu bulunan Giresun dernekleri istişare toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıda Giresun'un Gaziosmanpaşa'daki yeri ve önemi konuşuldu.

 

Toplantıda söz alan dernek başkanları partilerde ve seçimelerde göreve talip olan Giresunluların her şekilde desteklenmesi, arkasında durulması gerektiğini ifade ettiler.

 

Toplantıya katılan  Giresunlu başkanlar, Gaziosmanpaşa’da Giresun nüfus ve seçmeninin ilk üçte olduğunu, demografik yapıda temsilde adalet istediklerini, son dönemde belediyede temsil edilmeyişlerinin eksikliğini yaşadıklarını belirttiler.

 

Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkanlığını yürüten Mehmet Halil Hayta ile ilgili konuşan başkanlar, "Hayta ailesi ve Mehmet Halil Hayta Gaziosmanpaşa'da her zaman Giresunlulara sahip çıktılar. Ellerinden geldiğince insan ayırt etmeksizin Gaziosmanpaşalılar da her konuda destek oldular. Bugün Giresun adına konuşacak olursak, Ak Parti'de siyaset yapan ve meclis üyeliği talebi bulunan başkanımız Mehmet Halil Hayta'nın arkasındayız.  Liyakat, donanım, temsil noktasında eksiği bulunmayan Sayın Hayta'nın, meclis üyeliğinden öte Giresunluların belediyede bir kapısı olması gerekmektedir. Hayta, Giresunluların dışında, Gaziosmanpaşa'ya da hizmet edecek, faydalı olacak bir isimdir." Şeklinde konuştular.