Hasan Turan: Dün birlikteydik, yarında birlikte olacağız.

Giresun STK Başkan ve yöneticileri bir araya geldi...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da kurulu bulunan Giresun Eynesil İshaklı Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlama  Derneği kahvaltılı toplantıda, Gaziosmanpaşa’da kurulu bulunan diğer Giresun STK başkan ve yöneticilerini kahvaltıda bir araya getirdi.

Yıldıztabya Nur Cami salonunda Pazar sabahı gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, Bağcılar Belediye Bşk. Yrd. Ali Aydın, meclis üyesi Selim Bilmen, ve çok sayıda STK temsilcisi katıldılar.

Kahvaltıda İsaklı Dernek Başkanı Güngör Bodur ve program adına Adem Bayram misafirlere hoş geldiniz konuşması yaptılar.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Giresunlular ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal burada yaptığı konuşmada, Mevlana haftası dolayısı ile kardeşlik üzerine bir konuşma yaptı. Sivil toplum kuruluşlarının birlik beraberlik programlarını artırmaları  gerektiğini ifade edip, STK'ların önemine değindi.

Programa katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, eskiden olduğu gibi bugünde hemşerilerinin içinde olmaya, aldığı davetlere katılmaya devam edeceğini ifade ederek; "Bugüne kadar sizlerle birlikte oldum. Bundan sonrada Ankara'daki işlerimizden arta kalan zamanlarda sizlerle olmaya devam edeceğim. Bu aynı zaman da sizlere teşekkür ziyaretim. Seçim döneminde bana ve partimize verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. Mecliste de ziyaretçilerimiz devam ediyor. Geçen hafta bir günde 280 ziyaretçimiz geldi. Bundan sıkıntı duymuyoruz. Odamızda sandalyeler yetmiyor. Kalabalık olunca odaya da sığılmıyor. Geçen hafta gittim 20 tane plastik sandalye aldım. Koridora koyup oturuyoruz. Hemşerilerimin ilgisine teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.