Gönül Sofraları Hürriyet Mahallesi'nde Kuruldu.

Hürriyet Mahallesinde gerçekleştirilen dev iftar organizasyonu 4 bin kişiyi bir araya getirdi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Çocuklarımızın Ramazan sofrasında bu güzelliği yaşamış olması kuşkusuz gelecek nesillere bu geleneği taşınmasında çok önemli bir etken oluyor” diye konuştu. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi’nde dev bir iftar organizasyonu düzenlendi. Yaklaşık 4 bin Gaziosmanpaşalı vatandaşın katıldığı Gönül Sofrası’na AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’la birlikte katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta vatandaşların masalarını tek tek gezerek sohbet etti.

Vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Başkan Usta, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. İftar programında çocuklar için animatörler tarafından gösteri düzenlendi. Çocuklar, hem eğitici hem de eğlendirici gösterilerle Ramazan ayına ilişkin önemli bilgiler öğrendi. Ezan vaktinin yaklaşmasıyla birlikte Başkan Usta, vatandaşlarla aynı masaya oturarak iftar vaktini bekledi. İftar vaktinin gelmesinin ardından dua eden Başkan Usta ve vatandaşlar oruçlarını açtı.