Gophaber ne diyorsa 'O'

Ekrem İmamoğlu'nu ilk yazan Gophaber oldu...

 

Gophaber'de dün yayınlanan haber "CHP'de örgüt içinden gelip ilçe başkanı olan, ardından Beyikdüzü Belediye başkan adayı olup kazanan Ekrem İmamoğlu'nun aday olması bekleniyor." Şeklinde oldu.  Ardından sosyal medya ve internet haber sitelerinde İmamoğlu'nun aday olacağı yazıldı....

 

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve Ekrem İmamoğlu bugün basın toplantısı düzenlediler. İl Başkanı Canpolat, İBB Başkan Adaylarının Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı.

 

Düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, kendisini adaylığa layık gördüğü için Kemal Kılıçdaroğlu'na, partinin yöneticilerine, İstanbul milletvekillerine, meclis üyelerine, belediye başkanlarına teşekkür etti.

 

Ekrem İmamoğlu, 1970'te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı.  2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. İmamoğlu, evli ve 3 çocuk babası.