Gophaber Sokakta Gündem Gaziosmanpaşa!

Ayak üstüde olsa gündem Gaziosmanpaşa...

 

Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara, Gaziosmanpaşa Meydan'da karşılaştığı Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İslam Güçlü, Güneysu Emlak sahibi Süleyman Kalın ve Haşhaşlar Kuyumculuk Murat Haşhaş ile konuştu...

 

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İslam Güçlü, "İlçenin meydanında bulunan Atatürk Anıtı, ağaçların arasında sıkışıp kalmış durumda... Yeni düzenleme yapılan meydanda anıt daha görünür bir noktaya alınmalı. Bugün Cumhuriyet Bayramı, bariyerlerle ayrılmış yüksek güvenlik ortamında anıta çelenk koyuyoruz.  Şık br görüntü değil." Şeklinde konuştu.

 

Güneysu Emlak sahibi Süleyman Kalın ise "Bir dairenin maliyeti belli. Bazı yerlerde yüksek fiyatlar ortaya çıkıyor. Fiyatların biraz daha makul seviyelere inmesi herkesi memnun edecektir. Gaziosmanpaşa'da meclis üyeliği yapan arkadaşlar biraz sokaklara, mahalllere inmeli, mecliste neye oy verdiğini bilmeli." Şeklinde konuştu.

 

Haşhaşlar Kuyumculuk Murat Haşhaş ise "Biz altında bazen yüzde bir bile kar edemiyoruz. Pırlantalarda ise kar oranı yüzde 10-15'dir. Ama inşaat sektörü uçmuş. Bazı projelerde fiyatların yüksek oluşu, yüksek kar mı var sorusunu akla getiriyor. Zira bakanlığın açıkladığı ve reel piyasanın ortaya çıkarttığı inşaat maliyetleri belli.  Satış fiyatları ile maliyet fiyatları arasında dağlar kadar fark var." Şeklinde konuştu.

 

Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara ise "Gerçek anlamda milletle dertlenen, milletin derdi ile ilgilenen, rant derdi gütmeyen yöneticilere teşekkür ederiz. İşte sizin gibi gerçekleri görüp, konuşan arkadaşlar da millet için dertleniyor demektir. Derdi millet olanın tasası rant olmaz." Şeklinde konuştu.