GOPSEV ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Gaziosmanpaşa’yı Seviyorum Platformu (GOPSEV) çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kısa süre önce kurulmasına karşın Gaziosmanpaşa’nın önemli isimlerini bir araya getiren, ilçenin sorunlarını dile getiren ve çözümler arayan platformun başkanlığını aynı zamanda uyuşturucu ve bağımlılıklarla mücadelenin önemli kuruluşlarından Temiz Toplum Derneği’nin de genel başkanlığını yürüten Bilal Ay yapıyor. Ay, ilçenin tanınan ve sevilen ismi olarak ön plana çıkıyor.


GOPSEV üyeleri ve başkan Bilal Ay, ilçe mülki amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanlıkları, mahalle muhtarlarını, sivil toplum kuruluşları ve Gaziosmanpaşalıları ziyaret ederek, hem görüş alışverişinde bulunuyor hem de ilçenin problemlerini ile ilgili çözüm önerilerini paylaşıyor.


BİLAL AY: EN ÖNEMLİ ŞEY GÖNÜLLERE DOKUNMAKTIR
Gaziosmanpaşa’ya hizmet etmek için bir araya geldiklerini ifade eden Bilal Ay, “Platformumuz kurulalı uzun bir süre olmamasına rağmen, etkin adımlar atıyoruz. İlçemizi seven, semtimizde yetişen, Gaziosmanpaşa’yı ve Gaziosmanpaşalıyı dert edinen, hemen her kesimden insanımızla birlikte yol yürüyoruz. Gaziosmanpaşa ortak paydasıyla hareket ediyoruz. İlçemizdeki 500 bin insanın mutluluğunu amaçlıyoruz. En önemli şey gönüllülere dokunmaktır. Düşeni kaldırmak, darda kalanı ferahlatmak istiyoruz” şeklide konuştu.

GOPSEV’in çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan platform başkanı Ay, “İlçemize gönül vermiş, ilçemizde resmi olsun, siyasi olsun ya da gönüllü olsun herkesle iyi ilişkiler geliştirmeye, Gaziosmanpaşalılar adına çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. İnsanlarımızla bir araya geliyoruz. Kapımızı herkes açık tutuyoruz. Herkesi, ilçemiz adına, ilçemiz sokaklarında başlayan bu yürüyüşe davet ediyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.