Görev adamı Adem Önder yeni bir göreve talip

Mahalleden ilçe yönetimine kadar her kademe görev yapan 'Görev Adamı Ademi Önder' yeni bir görev için Ak Parti Gaziosmanpaşa'dan meclis üyeliği başvurusunda bulundu.

 

Adem Önder Meclis Üyeliği başvuru ile ilgili olarak Gophaber'e yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Ak Parti’de mahalle teşkilatından, ilçe yönetimine ve seçimlerde partimin çeşitli kademelerinde görevlerde bulundum. Önce millet önce memleket için yaptığımız, bu kutlu çalışmalardan, çalışma arkadaşlarımdan her zaman onur ve gurur duydum.

 

Şimdi ise yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde rabbimizin bize nasip ettiği yeni görevleri de yine aynı heyecanla tevazu, samimiyet ve gayretle Gaziosmanpaşa’mız için sürdüreceğime söz veriyorum.

 

Ak Parti’den belediye meclis üyeliği için başvurumu yaptım. Bu başvuruyu, belediye meclis üyeliğinde bulunmak için değil; teşkilatımız, seçmenimiz, Gaziosmanpaşa halkımız için, her zaman gönülden göreve hazır olarak bulunduğumu tüm samimiyetimizle göstermek için yapmış bulunmaktan gururluyum.

Samimiyet görülebilen ve hissedile bilen duygudur.

Halkımız ile belediyemiz arasında gönül köprüleri inşa edeceğiz.

En güzel projemiz halkımızın mutluluğu olacaktır.

31 Mart yerel seçimlerinin Gaziosmanpaşa’mıza, ülkemize, partimize en hayırlı sonuçları getirmesini Rabbim ’den niyaz ederim."

 

Adem ÖNDER Kimdir?

1975 Yılında Amasya ili Taşova ilçesinde doğdu.

İlk ve orta öğretimini Taşova ilçesinde tamamladıktan sonra Erbaa Ticaret ve Meslek Lisesinden mezun oldu.

1999 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi maliye bölümünden mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Özel sektör çalışmalarının ardından 2004 yılından itibaren Bayrampaşa ilçesinde kendi bürosunda Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve bağımsız denetçilik ve bilirkişilik yapmaktadır.

 

AK PARTİ siyaset akademisini bitirdi. Ak Parti Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi   Seçim İşleri Birim Bşk, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı (Mali ve İdari İşler Bşk) görevlerinde bulundu.

 

Ak Parti İstanbul 2.Bölge SKM YKÜ (7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde) Sultangazi ilçe koordinatörü görevinde bulundu. 24 Haziran cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi genel seçimlerinde Ak Parti İstanbul 2. Bölge SKM program sorumlusu görevinde bulundu.

 

Amasya Kumluca Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini ve İstanbul Şehid ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcılığı görevini halen ifa etmektedir.

 

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi görevlerinde bulundu. Evli 2 çocuk babasıdır.