Güzel İnsan Recep Gürel...

Milli Görüş ile geçen bir ömür...

 

Yıllarca Milli Görüş'e hizmet eden Recep Gürel, "1973 yılında ilk defa oyumu o zaman MSP'den Küçükköy Belediye Başkan Adayı Salih Güler'e verdim. Onun bir toplantına katılmış ve söyledikleri kafamıza yatmıştı. O günden beri Milli Görüş çizgim değişmedi. Hep aynı istikamette oyumu kullandım.  1988 yılında ise Refah Partisi'nde çalışmaya başladım. Daha sonra Fazilet Partisi ve Saadet Partisi ile çalışmaya devam ettim. Bu süreçte 12 ilçe başkanım oldu. Hepsinden tüm Milli Görüş camiasından Allah razı olsun.

 

Yaşım 70'i geçti. Geçen seçimler sonrası artık yorulduğumu belirterek bırakmak istedim. Ama arkadaşlar bırakmadılar. Sokağa çıkma yasakları gelip evde kalında artık bende bu vesile ile çalışmayı bırakayım dedim.

 

Sizlerin aracılığıyla tüm dava kardeşlerimden helallik istiyorum, benim hakkım var ise benden yana helal olsun, sizlerden tek arzum davamızı layık olduğu yerlere getirmeniz temennilerimle hayırlı çalışmalar diliyorum. Cümlenizin Ramazan Bayramı’nı kutlar. Sağlıklı sıhhatlı, (SAADETLİ) gelecekler diliyorum." Dedi.

 

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat ise "1988’den bu yana Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatımızda İdare Amiri olarak görev yapan Recep Gürel amcamızın, profesyonel iş hayatı 31 Mart 2020 nihayete ermiş oldu.

Kendisine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Rabbim kendisinden razı olsun ve ömrünü bereketli eylesin inşallah." Dedi.