Hafızada Gaziosmanpaşa iki Türkiye 2.liği kazandı.

Mega Hafıza Koleji, Hızlı Okuma Derneği ve Mega Vitamin sponsorluğunda Tüyap Palas Otel'de gerçekleştirilen şampiyonada, Türkiye, 9 ülke ve 113 beyin sporcusu yarıştı.

 

Şampiyonada, 5-12 yaş arası 61 çocuk ve 52 yetişkin beyin sporcusu "Hafıza" ve "Matematik", "Hızlı Okuma ve Anlama" kategorilerinde kıyasıya rekabet etti.

 

Gaziosmanpaşa ilçemizde 5D Eğitim Kurumlarında “Anlayarak Hızlı Okuma”, “Hafıza Teknikleri ile Kalıcı Öğrenme”, “Zihinsel Matematik” Eğitimleri ve Kişisel Gelişim seminerleri veren Çetin Deniz Şunları söyledi. 4 yılda bir hafıza, matematik, hızlı okuma ve anlama konularında uluslararası olimpiyat gerçekleştiriliyor, bu süre içinde yarışmacıları daha canlı tutmak için de Türkiye Open'ı yarışması düzenleniyor. Aslında Yarışmacılar "Kim olduğunuzu değiştiremezsiniz ama beyninizi değiştirebilirsiniz" sloganını gerçekleştirmiş bireylerden oluşmaktadır. Yarışmaya Memoriad'ın gerçekleştirdiği elemelerden geçmiş dünyanın en iyi beyin sporcuları katılıyor.

 

"İnsanların beyin potansiyellerini keşfetmelerini sağlıyoruz"

"Bildiğiniz gibi insan beyninin ciddi bir potansiyeli var. Ancak birçoğumuz o potansiyelin farkında değil. Biz eğitimlerimizde İnsanların kendi potansiyellerini keşfetmelerini sağlıyoruz. Bu eğitimlerde Beyinlerinin müthiş bir güce sahip olduğunun farkına varıyorlar. Bu faaliyetlerle amacımız dünyadaki insanların dikkatlerinin beyin sağlığına ve performansına çekilmesi, amacımız toplumun beyni etkin kullanma farkındalığının arttırılması."

 

Bu sene ilçemize bu güzel organizasyonda yetişkinlerde Mavigün Koleji öğrencimiz Kaan DENİZ ve çocuklarda Şefkat koleji öğrencisi Zehra DENİZ ile iki Türkiye 2. liği derecesi yaparak döndük. Seneye bu konulara ilgi duyan daha çok kişi ile yarışmaya katılmayı hedefliyoruz.

 

Bu gençlerimiz yaptıkları derece ile 2020 yılında BEA Dubai’de gerçekleştirilecek Hafıza olimpiyatlarında ülkemizi ve ilçemizi temsil etmeye de hak kazandılar.

 

Hızlı Okuma ve Hafıza eğitimleri Bilgi için: 0212 614 46 45 

instagram DM: @cetindenizofficial