Hakan Bahçetepe: 40 günde 10 bin hane ziyareti yaptık.

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe'yi Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara ziyaret etti.

 

Muhtarlarla ilgili çalışmalar konusunda açıklamada bulunan Başkan Bahçetepe, "İBB olarak Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Muhtarlarımıza telefon  sözü verilmişti, 16 mahalle muhtarlığımıza telefonları teslim edildi. Ayrıca muhtarlıklarımızın ihtiyaç talepleri doğrultusunda bilgisayar, klima, mini buzdolabı teslimatları gerçekleşti." Dedi.

 

İlçe ile ilgili konuşan Başkan Bahçetepe, "Gaziosmanpaşa'da 20 yıldır yapılmayan yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Küçükköy'de 372 kişilik, 86 odalı erkek öğrenci yurdumuz tamamlandı. İlçemizde 1 kreş hizmete açıldı, 3 kreşin inşaatı devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'da ilçe belediyesinin kent vizyonuna yönelik iyi bir proje ortaya koyamamasından dolayı, Sarıgöl 12/C kentsel dönüşüm bölgesinde insanlık dramı yaşanmasına şahit oluyoruz. Kentsel Dönüşüm mağduru vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz." Dedi.

 

Saha çalışmaları ile ilgili konuşan Başkan Bahçetepe, "Sahada ilçe yöneticilerimiz, mahalle birim başkanlarımız, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte sokakta, pazarda, kahvede, evlerde sürekli vatandaşlarımızı dinliyoruz, partimizin çözüm önerilerini anlatıyoruz. Son 40 günden öbek çalışması kapsamında 10 bin hane ziyareti gerçekleştirdik. Pazar yelerinde ve kahvehanalerde vatandaşlarımızı dinliyoruz. Vatandaşlarımız artan fiyatlar, artmayan gelirleri ve düşen alım gücü karşısında sıkıntı içerisinde yaşıyor." Dedi.

 

CHP örgütü ayrıca, okul önlerinde veli buluşmaları ile farklı bir çalışmayıda sürdürüyor. Gençlik Kolları Başkanı Mert Bakşi ve yönetimi ilçede ilk defa oy kullanacak gençleri ziyarete devam ediyor. CHP örgütü sahada derinden yaptığı çalışmalar ile fark yaratmaya devam ediyor.