Halk Adamı Numan Hatipoğlu

Gaziosmanpaşa Kaymakamı oğluna aşı yaptırmak için ilçe meydanındaki aşı noktasında kuyrukta bekledi.

 

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan aşı noktasında, aşı hakkı tanımlı olan vatandaşlar randevu almadan, sıraya girerek aşı olabiliyor.  Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu'da, tanımlı olan aşıyı yaptırmak için oğlu ile birlikte aşı kuyruğunda bekledi. Daha sonra sırası geldiğinde ise aşısını yaptırdı.

 

Vatandaşlar, sırada bekleyenlerden birinin Kaymakam Numan Hatipoğlu olduğunu öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemediler. Alanda bulunan zabıta ve güvenlik ekipleri ile konuştuğumzda, kendilerine kaymakam beyin geleceğinin haber verilmediğini ifade ederek "sizlerin fark etmesi ile bizde fark ettik" dediler.

 

İlginç durumu, tanımlı aşı hakkını kullanmak için aşı noktasına giden editörmüz Ali Şükrü Kara ve Haşhaşlar Kuyumculuk sahibi Murat Haşhaş fark ettiler.

 

Kaymakam Hatipoğlu ender görülen halk tipi belediye başkanı, kaymakam veya vali örneklerinden birini Gaziosmanpaşa'da sergiledi. Pandemi döneminde de sürekli halkın içinde olan Kaymakam Hatipoğlu'nun bu sade ve özel muameleden uzak hareketi ise takdir topladı.