Harun Çapur: Buğra Kavuncu yalnız değildir.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy'de bir kişinin yumruklu saldırısına uğramasının ardından İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur'un açıklaması şöyle oldu:

 

"Biz iş olsun diye resim çektirmek için yan yana gelmedik. Biz aynı davaya, aynı ülküye ve aynı lidere inandığımız için yan yana geldik. Sözde değil özde Türk milliyetçileri olduğumuz için aynı safta yer aldık. Biz o eli bizlere güven verdiği için kaldırdık.

Ne yaparsanız yapın, sinsice ve kalleşçe planladığınız ve de uygulamaya koyduğunuz bütün oyunları birer birer bozacağız. Siz dahada çirkefleşip saldırganlaşacaksınız ama biz adalete güvenip vakurluğumuzu hiçbir zaman bozmayacağız.

Çünkü biz hukuka, adalete en önemliside YÜCE TÜRK MİLLETİNİN FERASETİNE ve sandıkta size vereceği derse ve de suratınıza atacağı seçim tokatına inanıyor ve güveniyoruz. “ daha bu başlangıç” diyenler evet bu sizin gidişinizin başlangıcı olacaktır.

 Bu vesile ile il başkanımız sayın BUĞRA KAVUNCU’ya yapılan alçakça saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum.  İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu asla yalnız değildir."