Harun Çapur: Esnaf Karartma Uyguluyor

İyi Parti Esnaf ve Vatandaşların Derdini Dinledi.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, Divan Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üeyleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkan ve yöneticileri ile birlikte mahallelerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Mahallelerde esnaf ziretlerinde gördükleri acı tablo ile ilgili konuşan İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, "İyi Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı olarak mahallelerde esnaf ve vatandaşlarımızın derdine ortak olmaya devam ediyoruz. İlçemizde tüm mahallelerimizde esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın dertlerini dinleyip, partimizin çözüm önerilerini anlatıyoruz. Sahada partimize büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Bu ilgi bizi memnun ederken, sahada vatandaşlarımızın sıkıntıya düşürüldüğünü görmek bizleri üzüyor.

 

Esnafımız son zamlardan sonra elektrik faturandan yana çok şikayetçi. Geçen ay 800 TL elektrik faturası gelen esnafımıza bu ay 2.200 TL elektrik faturası geldiğini gördük. Esnafımız işyerinde adeta karartma uygulama başlamış durumda. Gelen faturalardan dolayı yanan on lambanın sekizi söndürülmüş durumda. Vitrin aydınlatmaları kapalı... Vitrinler karartmadan dolayı adeta gece gibi. Raftaki ürünü sattığı fiyata alıp tekrar rafa koyamıyor. Esnafımızı bu durumda görmek vicdanlarımızı sızlatıyor.

Vatandaşlarımız ise elektrik, doğalgaz, hayat pahalılığı ve ev kiralarından yana dertli. Artık evlnemke için servet gerekiyor. Yeni evlenecek bir çiftin sadece ev eşyaları 150 bini buluyor. Buna düğün salonu, ev depozit ve kiraları dahil bile değil.

 

Esnafımız ve vatandaşlarımızın sıkıntısı büyük. Ülkenin iyi yönetilememesi sonucu bu sıkıntıları hepimiz çekiyoruz.  İyi Parti olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile birlikte tüm sorunları çözmeye hazırız." Dedi.