Hasan Temel delegelerle buluşmaya devam ediyor.

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Adayı Hasan Temel, kongre çalışmaları dolayısı ile delege ve üyelerle bir araya geliyor.

Şu ana kadar tüm mahallelere ziyartelerde bulunduğunu, delege ve partililerle bir araya geldiğini ifade eden Hasan Temel, bu hafta ikinci tur çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Başkan Adayı Hasan Temel delege ve partililere şu mesajları veriyor:

"Partililerimize bir yönetim oluşturmadaki kriterlerimizi anlatıyoruz. İlkeli bir yönetim oluşturacağımızı ifade ediyoruz. Buda likayakat, emek, zaman, güven, demografik yapı, mahalle dağılımı gibi kriterlerin önemli olduğuna vurgu yapıyoruz.

Hedefler olarak parti içi demokrasi konusunda unutturulan ön seçimleirn kalıcı hale gelmesi için üstümüze düşen her türlü görevi yerine getireceğiz. Üyelik yapısını sağlıklı hale getirmek için çalışmalara katkı sunacağız.  Temel eksiklerimizden biri olan halkla temas ve halka dokunma konusunda 1977 ve 1989 sürecindeki politikaların savunucusu olacağız. 

Yani "ne ezen, ne ezilen hakça düzen" "toprak işleyenin, su kullananın" "emek en yüce değerdir" gibi emek ağırlıklı politikalara katkı sunacağız. 

Örgüt toplantıları gündemli, sistematik ve üyelerin eğitimine yönelik olacak. İlçe merkezini eğitim kurumuna çevireceğiz. Paneller, konferanslar, açık oturumlar, düzenlecek. 

Parti içi değerlere görev vereceğiz. İhtisas komisyonları oluşturacağız. Donanımlı arkadaşları partiye kazandıracağız. 

Her mahalleye temsilcilik açılacak. Asgari her mahallede 10 kişi olmak üzere etkinlik kadrosu oluşturmayı planlıyoruz. HAzır kıta gibi dinamik oluncak. Mahallelerde sık sık sokak etkinlikleri düzenlenecek.

Mevcut olan gençliğimize yeni gençler katarak yetiştirip, geleceğin yöneticilerini şimdiden hazırlayarak önümüzdeki kongrede partimizi genç ağırlıklı yönetim kadrosuna teslim etmeyi hedefliyoruz."