Hasbahçe'de Ramazan Bereketi...

Havanın yağmurlu olması dolayısıyla  Hasbahçe Mesire Alanında gösteri çadırının altında düzenlenen 2015 yılının ilk  iftar yemeğine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varcıer, başkan yardımcıları, birim müdürleri, oda başkanları, STK yöneticileri ve üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Alandaki misafirleri tek tek selamlayan Başkan Kılıç, merhamet ve paylaşma ayı olan Ramazan ayının hayırlı olmasını dileyerek “Ramazan ayının bu ilk gününde evlerinizde ailenizle birlikte iftar yapmak bizleri yalnız bırakmayan siz komşularımıza çok teşekkür ediyorum. Bereketin birlik ve beraberliğin adı olan bu mübarek günlerde 500 bin kişilik Kağıthanemizle bir olmaya devam edeceğiz. Bugün burada ve Ramazan ayı boyunca ilçemizin 19 mahallesinde kuracağımız iftar sofralarımıza bütün komşularımız davetlidir. Bizleri yalnız bırakmayan kaymakamımıza, siyasi parti temsilcilerine, oda başkanlarımıza, sivil toplum temsilcilerimize, muhtarlarımıza ve bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah’tan hepimizin sağlıkla ve huzurla Ramazan Bayramını ulaşmamızı nasip etmesini ve tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum" dedi.

Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, "Ramazanın bu ilk gününde hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ramazan ayının bütün Müslüman alemine hayırlı olmasını diliyorum. Çok mübarek bir günde bir aradayız. Her sene olduğu gibi bu yıl da iftar sofralarında vatandaşlarla bizleri Başkan Fazlı Kılıç'a ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 “Hasbahçede Ramazan Etkinlikleri”, Ramazan boyunca Çocuk Programları, Yazar/Şair İmza Günleri ile sürerken, Mahalle iftarları ilçe sakinlerinin kaynaşmasına vesile olacak.

Geleneksel eğlencelerin sahur vakitlerine kadar devam edeceği Hasbahçe’de Nihat Hatipoğlu, Abdurrahman Dilipak, Ömer Döngeloğlu, Dursun Ali Erzincanlı ve Senai Demirci söyleşileri ile Kağıthanelilerle buluşturacak. Çocukların da unutulmadığı ramazan programının içinde orta oyunu, meddah, Karagör-Hacivat, ateş gösterileri, palyaçolar ile maskotlar da yer alacak.