Haşhaşlar Eczanesi Gaziosmanpaşalıların Uğrak Yeri Oldu.

Gaziosmpaşa'nın sevilen esnaflarından Murat Haşhaş'ın kızı Ecz. Yağmur Haşhaş'ın Küçükköy Yolu'nda yeni açtığı Haşhaşlar Eczanesi, Gaziosmanpaşalıların uğrak yeri oldu.

 

Haşhaşlar ailesinin iş, eş, dost, siyaset ve cemiyetten sevenleri yeni eczanede Murat Haşhaş ve Yağmur Haşhaş'ı yalnız bırakmadı. Her gün onlarca ziyaretçi ağırlayan Haşhaşlar ailesi bu durumdan gayet memnun.

Hal böyle olunca yolu caddeden geçenler Haşhaşlar Eczanesi'ne uğramadan gitmiyor.

 

Bu vesile ile Gaziosmanpaşa'da esnaf ziyaretlerinde bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Aydemir ve partilleri birlikte Haşhaşlar Eczanesi'ni ziyaret ettiler.

 

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, girişimciliğinden ve yeni eczanesinden dolayı Yağmur Haşhaş'ı tebrik etti.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'da hayırlı olsun ziyareti için ayrıca tekrardan gelecğeini ifade etti.

 

Murat Haşhaş ve Yağmur Haşhaş bugüne kadar yapılan tüm ziyaretler için iş, eş, dost, siyaset, ve cemiyetten arkadaşlara teşekkürlerini ileterek, "var olsunlar, sağ olsunlar, ayaklarına, gönüllerine sağlık" dediler.