Haşhaşlar Kuyumculuk vatandaşların nakit akışına yardımcı oluyor.

Haşhaşlar Kuyumculuk satışların yanı sıra vatandaşların nakit ihtiyaçlarını gidermeleri için yüksek fiyatlardan altın almaya devam ediyor.

 

Gaziosmanpaşa Meydan ve Bağlarbaşı Caddesi'nde bulunan Haşhaşlar Kuyumculuk, bu noktada salgının başlanıcından bugüne kadar işyerini açık tutarak insanlara yardımcı olmaya devam ediyor.

 

Haşhaşlar Kuyumculuk sahibi Murat Haşhaş, "İşyerimizin temizlik ve hijyen şartlarını her zaman iyi tuttuk. Müşterilerimize yıllardır kolonya ikramız zaten vardı. Bugünlerde müşterilerimiz için sıvı el hijyenlerimizi artırdık. İşyerimize gelen herkese ellerini dezenfekte etme imkanı sunuyoruz. Çalışma arkadaşlarımızda sosyal mesafelerini koruyarak çalışmaya devam ediyorlar. 

 

Koronavirüs salgını dolayısı ile insanlar evine kapandı. Fakat ihtiyaçları ve ödemeleri için nakit para gereksinimi ortaya çıktı. İşyeri kapalı olan, çalışamayan veya kira, market alışverişi gibi birçok konuda insanların nakit paraya ihtiyacı var. İnsanlar bu noktada altınlarını bozdurma ihtiyacı duymaya başladı. İnsanlarımızın nakit akışını devam ettirebilmeleri için yükselen altın fiyatlarına karşın alım yaparak onlara yardımcı olmaya devam ediyoruz.  Aynı zamanda alım yapmak, hediyelik ürünler almak isteyen müşterilerimize de yardımcı olmaya devam ediyoruz."

 

Salgını bahane ederek çalışan hiç bir arkadaşımızı işten çıkartmadık. İhtiyaç halinde vatandaşlarımıza da gerekli desteklerimizi esirgemiyoruz. Dedi.