Haşhaşlar Kuyumculuktan Haftanın Futbolcusuna Ödül.

Yeşil kırmızılı ekipte ilk uygulama’da Yalova maçında gösterdiği başarılı performansı 2 golle süsleyen Emin ödüle layik görüldü.

Gaziosmanpaşaspor’un eski yöneticilerinden olan Murat Haşhaş,  Haşhaşlar Kuyumculuk adına çeyrek altın ödülünü Başkan Ömer Güler, yöneticiler Teknik heyet ve tüm futbolcuların alkışları eşliğinde başarılı futbolcu Emine taktim etti. 

Burada bir konuşma yapana Murat Haşhaş Gaziosmanpaşaspor’un başarısının ilçenin başarısı olduğunu belirterek “Ülkemizde futbolun vatandaşlarımız üzerindeki etkisini sanırız hiç birimiz tartışma konusu yapamayız. Futbol ülkemiz için olduğu kadar ilçemiz Gaziosmanpaşa içinde önemlidir. Bir ilçenin tanıtımı en iyi şekilde yapılmak isteniyorsa ve şayet Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ismini taşıyan bir futbol takımımız var ise bu takımına yatırım yapma zorunluluğu vardır. Kulübümüzün futbol geçmişi yarım asıra dayanır. Bir dönem 2.Futbol ligine yükselen takımımız sahip çıkılmaması sonucu maalesef göz göre göre BAL Ligine düşmek durumunda kaldı.
Oysa Gaziosmanpaşa’da futbol taraftarlığı ve sevgisi diğer ilçelerden daha fazladır. Başkan Ömer Güler bu sezon Gaziosmanpaşaspor’u yeniden ayağa kaldırmak için yola çıktılar ben burada kendilerine başarılar diliyorum Ekmeğini Gaziosmanpaşa’da kazanan bir iş adamı olarak her zaman kulübümün yanlarındayım” ifadelerini kullandı.