Hastalara Sevgi Şapkası Verdiler.

Onkoloji Uzmanı Prof Dr. Erkan Doğan ve Pediatrik Hematoloji Uzmanı Prof Dr.Barış Malbora’nın önderliğinde hastaları ziyaret eden  ünlü söz yazarı, besteci, sanatçı Bülent Yetiş, Ispartakule Rotary Kulüp Halkla İlişkiler Komite Başkanı, imaj danışmanı ve yazar  Nermin Ceri, Ispartakule Rotary Kulübü Başkanı Arzu Kocatepe ve 2420.Bölge Rotary Kulübü Komite Başkanı , Ispartakule Rotary Kulübü  Sekreteri Grafik Tasarımcısı, Art Direktör Mert Kocatepe hastalara sevgiyle ‘Kemoterapi Şapkaları ve çeşitli hediyeler sunarak moral verdiler.


12 yıl önce geçirdiği meme kanseri rahatsızlığı sırasındaki deneyimlerini hastalarla paylaşarak moral ve destek veren Nermin Ceri, kemoterapi tedavisi sırasında ihtiyaç üzerine kendi için tasarladığı özel şapkalardan hastalara tatlı bir dille anlatarak verirken, sorulan soruları da cevapladı.

 

Kemoterapi tedavisi süresince dökülen saçlardan dolayı başı üşüyen veya ilaç kullanımından dolayı terleyen hastalar için özel bir dokumadan üretilen şapkalar hijyene uygun bir şekilde paketlenmiş olarak hastalara verilirken doktorlar eşliğinde kısa zamanlı sohbetler devam etti.

 

Özellikle çocuk hastaların olduğu hematoloji bölümünde, hem şapka hem de hikaye kitapları ile mutlu olan minikler Ispartakule Rotary Klubü yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini tatlı gülümsemeleri ile gösterdiler.