Hayır İçin Bin Kilometre Yol Yaptılar

Gündüz stant açan grup, gece sokak, dernek ve kahve kahve dolaştı...

Gaziosmanpaşa'da referandumda Hayır için çalışan gruplardan ADD ve Yıldıztabya Barınma Hakkı Meclisi üyeleri iki buçuk aydır saha olduklarını ve bin kilometrenin üzerinde yol dolaştıklarını açıkladılar.

Gaziosmanpaşa'da ADD Genel Merkez Yöneticisi ve İstanbul Sorumlusu Selami Soydan, ADD Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Melek Aksoy ve Yıldıztabya Barınma Hakkı Derneği Başkanı Süleyman Çelik'in öncülüğünde 20 kişilik bir ekip gece gündüz Hayır çalışması için ilçede girilmedik sokak ve kahve bırakmadı.

Grup üyeleri yaptıkları açıklamada "İki buçuk aydır referandumda Hayır çalışması için sokaklardayız. Gaziosmanpaşa'nın 16 mahallesinde gece ve gündüz olmak üzere ayrı ayrı çalışma yürüttük, emek verdik. Gündüz stant açtık, pazarları dolaştık, vatandaşlarımıza Hayır'ın gerekçelerini anlattık.

Gece 20.00’dan 24:00'a kadar sokak sokak dolaşarak 300'den fazla kahveye, 200'den fazla derneğe uğradık, binlerce esnafımızı ve vatandaşımızı ziyaret ettik.

Bu çalışmalar sırasında 5 çeşit 100 binden fazla broşür, 15 bin gazete, 50 bin Hayır balonu dağıttık, binlerce stikır yapıştırdık. Adım ölçer ile yaptığımız hesaplarda iki buçuk ayda toplamda Bin kilometrenin üzerinde yol yürüdüğümüzü gördük. Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın Hayır'dan yana karar içersinde olduğunu gördük." Şeklinde konuştular.