Hıdır Örs: Hizmet İçin Yeniden Adayım

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahalle Muhtarı Hıdır Örs'ü editörümüz Ali Şükrü Kara ziyaret etti.

 

Muhtar Hıdır Örs, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden muhtarlığa aday olduğunu söyledi.  Karayolları Mahallesi'nde ikinci döneme hazırlanan ve muhtarlığın hizmet işi olduğunu söyleyen Örs, editörümüz Kara'ya şöyle konuştu:

 

Vatandaşlarımıza hizmet için aracı oluyoruz.

"Muhtarlığı vatandaşlarımıza hizmet etmek amacı ile yapıyoruz. Vatandaşlarımızla kurumlar arasında köprü olup, sorunlarının daha hızlı çözümüne katkı sağlıyoruz. Karayolları Mahallesi'nde bizim dönemimizde üç yeni park yapıldı.  Daha fazla olmasını isterdik ama park yapılacak alanımız yok.  Parklar konusunda Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta ve Park Bahçelerde Ekrem beye teşekkür ediyoruz. Geçmiş dönemimizde mahallemizde ihtiyaç sahiplerine tespit edip, kurumlardan ve kendi girişimlerimizle yardımlar sağlandı. Yeni dönemde de bu çalışmalarımız elbette sürecek. Sokak lambaları yüzde 90 oranında yanar duruma geldi. Yeni dönemde de vatandaşlarımız için çözüm odaklı, kurumlarla uyumlu çalışmalarımız devam edecek."

 

26 bin seçmenimiz var.

"Karayolları Mahallesi'nde 24 Haziran seçimleri itibari ile 26 bin civarında seçmenimiz var.  Geçtiğimiz muhtarlık seçimlerinde 5 aday yarıştı.  Adaylar arasında 6.750 ile en yüksek oyu alarak seçildim. Vatandaşlarımızın teveccühü ile seçildim. Bu dönemde vatandaşlarımızın teveccühü ile yeniden adayım.

,Muhtarlık artık hizmet yeri oldu. Bu işi hizmet için, severek ve isteyerek yapıyorum. Ekibimle birlikte zaten sahada idik. Şimdi de ev, sokak, esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Seçimlerde 8.500 oy almayı hedefliyoruz."