Hırka Modelleri

Siyah bir pantolon ya da etek üzerine giyilebilecek en uygun kıyafettir. Hırka rengine uygun seçilen aksesuar ile gününüzü oldukça şık bir şekilde geçirebilirsiniz. Hırka modelleri arasında düğmeli çeşitler en çok tercih edilir.

 

Her Tarza Uygun Hırka Modelleri

Fermuarlı modeller daha rahat kullanıma uygundur. Son zamanlarda moda olan uzun hırkalar, kısa etekler ile de oldukça şık bir görünüm sağlar. Uzun hırkalar, her vücut tipine uygun değildir. İnce örgülü hırkalar, bele oturduğu için vücut hatlarını ortaya çıkararak kusurlarınızı görünmesine sebep olur. Salaş hırkalar ile gün boyu rahat bir görünüm kazanırsınız. Sezonun trendi kaz ayağı modeli hırkalarda da kendini htiriyor.

 

Soğuk Kış Günlerinin Vazgeçilmez Hırka Modelleri

Her dönem moda olan hırka modelleri arasında bulunan örme hırkalar, soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezidir. Örme hırkalar kemerle kombin yapılarak farklı bir tarz oluşturulur. Saç örgü desenli hırkalar, annelerimiz tarafından en çok örülen hırka modeli olarak karşımıza çıkar. Zikzak desenli ve kuşgözü modelleri de son trendler arasında yer alır. El örgüsü modellerin yerini alan triko hırkalar arasında değişik seçenekler mevcuttur. Yeni sezon hırkalar https://www.cappmoda.com/hirka adresinde sizleri bekliyor.