İbrahim Molla Dünya Sıralamasında…

İbrahim Molla Re/max Amerika tarafından yeni açıklanan listeleye göre yaklaşık 200.000 danışman arasında Ticari Gayrimenkul Kategorisinde 2018 yılı Ocak-Nisan ayları toplam ciroda DÜNYA CİRO 20.si oldu.

 

Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, ve Eyüp ilçelerinde Remax Ticari Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı yapan İbrahim Molla, dürüst ve güvenilir kimliği ile birçok is adamının gayrimenkul danışmanlığını yapıyor.

 

Molla bu sektörde önceliğinin müşterilerinin kazançlı çıkmasını sağlamak olduğunu belirterek, “artik gayrimenkul piyasası kurumsal bir kimliğe büründü ve piyasada işini dürüst ve güvenilir yapabilenlerin ayakta durabilecek.  Nasıl ki her şirketin anlaşmalı  olduğu bir muhasebecisi ve avukatı varsa, artik gayrimenkul danışmanı da olmalı” dedi.

 

 

Sektörün ayrıntılarına dikkat çeken Molla, “Özellikle Ticari Gayrimenkul piyasası, konut ve arsa gayrimenkullerinden ayrı statüde tutulmaktadır.  Çünkü Ticari Gayrimenkul bilgi ve tecrübeye dayanmaktadır” dedi.

 

Sadece Amerika’dan alınmakta olan Acp Akredite Ticari Gayrimenkul Profesyoneli Sertifakası da bulunan Molla, özellikle Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Eyupsultan  ilçelerinde  ticari gayrimenkul denince ilk akla gelen isim oluyor...