İbrahim Molla: Gaziosmanpaşa Meydan’da fiyatlar artacak

Gaziosmanpaşa’da ileri gelen bazı iş adamlarının Gayrimenkul Danışmanlığını da yapan, Remax Ticari Gayrimenkul Danışmanı İbrahim Molla ile ilçenin merkezinde gerçekleşen meydan düzenlemesini konuştuk.

İbrahim Molla düzenleme ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Gaziosmanpaşa ilçesindeki yeni meydan düzenlemesi ve metro ağı gayrimenkul fiyatlarında mutlaka bir değişim yaşacaktır.

İstanbul Avrupa yakasında ilçeler bazında zaten Gaziosmanpaşa ve  Eyüp ilçeleri prim bakımından diğer ilçelere göre daha fazla artış göstermektedir. Gaziosmanpaşa meydanda yapılacak yeni proje ve metro ağından sonra,  gayrimenkul fiyatlarının yüzde 50 ile 60 arasında artmasını bekleniyor.

Dolayısı ile özellikle Cumhuriyet Meydanı’nda, kamu binalarına yakın seviyedeki ticari gayrimenkullerde şuan alım zamanıdır.  Belediyenin meydan düzenlemesi ve metronun Gaziosmanpaşa meydana gelmesinden sonra, ticari gayrimenkullerin fiyatları bir anda fırlayacak. Bir yıl sonra, bugünkü fiyatlar aranır hale gelecektir. Yatırımcılara tavsiyesi şuan ticari gayrimenkul alma zamanı olduğudur.”