İbrahim Yıldız Süreçle İlgili Açıklamalarda Bulundu.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yıldız’ın basın açıklaması şöyle oldu: 

"Biz yönetime geldiğimizde Gaziosmanpaşaspor Kulübü  hepinizin malumu çok kötü durumdaydı. Gaziosmanpaşaspor'a düştü gözüyle bakılıyordu. Takımımız çıktıkları maçlardan puan alamıyordu. Kulüp kötü yönetiliyordu. Kulübün mali durumu bozulmuş, kulübe hacizler konulmuştu.

Bu kötü gidişata rağmen yönetim olarak göreve gelir gelmez öz verili çalışmamız sonucu takımımızın ligde kalmasını başardık.  

Buraya kadar her şey güzel oldu. Takımımızın ligde kalması kesinleşince, daha evvel bu kulüpte yöneticilik yapıp takımı zor duruma getirenler, yine sahne alarak yeni yönetimi karalama kampanyasına başladı. Bizim kültürümüzde bir söz var ‘ağzı olan konuşur.' 

Kulübümüz ve yöneticileri adına karalama, iftira ve doğru olmayan açıklamalarda bulunanlar kime hizmet ettiklerini sanıyor. Sizlerin bu açıklamaları yönetimi değil  tüm camiayı etkiliyor.

Ben şimdi soruyorum? Kulübümüzü kim veya kimler borç batağına getirdi? İcra müdürlüklerinde kimler alacaklı görünüyor? Kulübümüzden alacaklı görünümünde ki bu kişiler şimdi nasıl olurda yeniden yönetime talip olabilirler? Gaziosmanpaşaspor camiası bunu kabul eder mi? Kulüp tüzüğüne ve medeni kanun hükümlerine göre alacaklı göründüğünüz kulübe nasıl aday oluna bilinir! Kulüp yöneticilerine ağza alınmayan söz ve davranışta bulunanlar sizlerin  adaylığı etik olur mu? 

Kulübümüzün en hayatı maçında istifa ettik diyerek kulübü terk edip, sporcuları maça çıkarmamak isteyenler, sizler kime hizmet ettiniz? Ligin son maçı Denizli'ye takımımızı göndermemize rağmen, kriz ortamı oluşturanlar bu davranışlarınızı Gaziosmanpaşalılar nasıl karşıladı? Kulübümüzde yemek çıkarıldığı halde sırf karalama adına sporculara yemek düzenleyenler kime hizmet ediyorsunuz? Sizin yaptıklarınızın birlik ve beraberlikle ne ilgisi var? Gaziosmanpaşaspor camiasına ne faydası var? Takdir spor camiamızın ve Gaziosmanpaşalılarındır. 

Ben şimdi soruyorum: Eski yönetimler tarafından borç batağına sokulan Gaziosmanpaşaspor'u ligde bıraktık. Biz Doğrusunu yaptık. Şimdi eski yöneticiler ortaya çıkıp kulübün başkanını ve yönetimini eleştiriyor.Takım bizim kısa dönemimizde başarılı oldu ve ligde kaldı. Şimdi başarı kazanmış yönetimimizi eleştiren bu kişiler neyin peşinde? Takımın küme düşmesini mi istiyorlardı? Unutmayalım ki kulübü  borç batağına getirenler, illegal yollarla başarı elde edip kulübe hükmedemez.

Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, Gaziosmanpaşaspor kulübüne kuruluşundan günümüze kadar emeği geçen tüm başkan ve yöneticilerine teşekkür ederiz. 

Gaziosmanpaşaspor camiasının bilmesini istediğimiz husus şudur ki, kongremiz süreç içerisinde yapılacaktır. Yönetimiyle ters düşen her kim olursa olsun yeni sezonda görev alamayacaktır.

Gaziosmanpaşaspor'un ligde kalmasına yardımcı olan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta ve ekibine, yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Her şeye rağmen Gaziosmanpaşaspor'un ligde kalmasına vesile olan yönetim kurulu üyelerine, teknik kadroya, çalışan personele, destek veren taraftarlara ve camiamıza teşekkür ederim.”