İlim Yayma Cemiyeti'nden Cemiyet Hayatına Katkı

İlim Yayma Cemiyeti ilçedeki siyasileri bir araya getirdi...

 

İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa Şubesi, ilçede bulunan çeşitli kişi ve kurumlara yönelik ziyaretlerin yanısra bu kez siyasi parti ilçe başkanlarını misafir etti.

 

İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa Şubesi'nde gerçekleşene kahvaltılı sohbet toplantısına Şube Başkanı Kerem Akpınar, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsa Yıldız ve İlçe Yöneticisi Davut Şahin, Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Hayta, BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Eray Karadeniz, Mustafa Yağmurkaya, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcıları Hüseyin Ceylan, Recep Doğan, Gophaber Ali Şükrü Kara, Şube Yönecisi Abdullah Yılmaz ve yöneticiler katıldılar.

 

Toplantı genel konular ve siyasette dostluk üzerinden devam etti. İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Kerem Akpınar toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; "İlçemizde mevcut siyasi partilerle İlim Yayma Cemiyeti'nde daha önce yapmış olduğumuz kahvaltı programının ikincisini yaptık. Katılım sağlayan ve mazaret beyan ederek katılamayan siyasi parti ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz birlikte daha güzeliz. Amacımız genelde ülkemiz,yerelde ilçemiz adına daha iyi işlerin yapılması için istişarelerde bulunmak." Dedi.