İnce son gece imzayı tamamlamaya çalışıyor!

Muharrem İnce'den İmza Arayışı...

 

CHP'de bir grup kurultay çağrısı ile delegelerden imza topluyor. Kurultay için imza çağrısı yapmayacağını, kurultay demeyeceğini ifade eden Sayın Muharrem İnce, bu söylemi ile kurultay için imza fişeğinin ateşini zaten yakmış oldu. 

 

Yapılan çağrı ve çalışmalar sonrasında imzalar kurultayı toplayacak sayıya ulaşamayınca, son gece Muharrem İnce Halk TV'ye çıkarak delegeleri imzaya davet etti. Kurultay için 15 günlük süre 30 Temmuz 2018'de sona eriyor.

 

İnce Halk TV'de "Yarın saat 10:00'da imza vermeyen kurultay delegelerini imza vermeye davet ediyorum. 1000 imza olmalıyız. Ben partisinden fazla oy alan biri olarak bir mücadele verdim. 50 günde neler yaptık, 500 günde neler yapabiliriz, varın siz düşünün. Yapacağımıza, başaracağımıza inanıyorum" dedi.

 

Geri çekilen imzalarla ilgili konuşan İnce, "Ben 10 gündür hiçbir yerde konuşmadım. İmza nasıl geri çekilir? Hepsini takip edeceğiz. Çekildi nereye gitti, oraya bakacağız." dedi.

 

Cumhurbaşkanı aday olduğunda genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısında bir daha aday olarak çıkmayacağını ifade eden İnce, Kurultay için çağrı yapmayacağını da söylemişti...