İş adamlarından kan bağışına destek

Gaziosmanpaşa'da Fabrikalarda Kan Bağış Organizasyonu Düzenleniyor.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, ilçede bulunan ve yoğun işçi çalıştıran fabrikalara ziyarette bulunarak yerinde kan bağışı çalışması yürütüyor.

 

Başkan Yamak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle kan stoklarının yeteri sevide tutulmaıs ve ihtiyaç sahiplerine anında ulaştırılması için sürekli kan bağışı çalışması yapmamız gerekiyor.  Bu amaçla Gaziosmanpaşa'da bulunan ve çok sayıda işçi çalıştıran fabrikalara ziyarette bulunarak, fabrikalarında yerinde kan bağışı çalışması yapıyoruz. Ekonomik anlamda ülkemize can veren iş adamlarımız, kan bağışına destek vererek insalarımızın hayatına da can veriyor.

 

Bu anlamda geçitğimiz günlerde Hayırsever İşadamı Aynacı Camglass Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Veli YETKİN ve Strom Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Yusuf Kenan SEZGİN'in destekleri ile fabrikalarında kan bağış organizasyonu düzenledik. Kısa bir zaman içerisinde de Efe Cam Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cemil EYİLİK'in destekleri ile kan bağış organizasyonumuz olacak. İş adamlarımıza Kızılayımıza verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum." Dedi.