İsa Mesih Şahin: İstanbul'da gölge meclis kuracağız.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir program organize etti.

 

Programa Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, İl Başkan Yrd. Zeynep İlhan Şahin, Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Toplantıda açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Ramazan Altan, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. İl Başkanımızın burada olması bizleri motive ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren aktif olarak çalışarak ilçenin sorunlarını gündeme taşıyıp, çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Şu anda sahada en aktif çalışan siyasi parti olarak görülüyoruz. İlçe meclisini de takip ediyoruz. Çok verimli bir meclis çalışması yok. Sultangazi meclisi hizmet yaptırmama yönünde çalışma içerisinde olduğu görülüyor." Şeklinde konuştu.

 

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başladığı konuşmasında, "Ramazan Altan başkanımız kısa sürede hızlı teşkilatlanarak yol aldı. Daha da güçleneceğini görüyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum.

Gelecek Partisi'nin ülkemize, İstanbul'a ne katacağını anlatıyoruz. Sorunları ortaya koyarken, çözüm önerilerimizi de sunuyoruz.

İBB ile ilgili olarak gölge meclis kuruyoruz. İBB'nin 26 komisyonu var. Biz konusunda uzman 26 kişiyi komisyon başkanı yaparak İBB'nin çalışmalarını yakından takip edeceğiz. İyi olana iyi deriz, yanlış olana yanlış deriz." Dedi.

 

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak bir yıl içinde ciddi yol aldık. İl yönetimi ardından ilçe başkanlıklarımızı atadık. İstanbul'da mahalle başkanlarımızın yarısı atandı.