İslam Güçlü: Bugün bana yarın sana

Vecdet Öz için imza çalışması devam ediyor.

 

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Cumhurbaşkanı adaylığı için YSK’ya başvurdu. Şimdi sıra 100 Bin imzayı toplayıp, adaylığın kesinleşmesi kaldı.

 

AP Gen. Bşk. Yrd. İslam Güçlü, başta Gaziosmanpaşa olmak üzere, İstanbul, Marmara ve Trakya genelinde imza çalışması başlattı. Güçlü, Vecdet Öz için,  ikametinin bulunduğu Gaziosmanpaşa’da imzasını atarak, vatandaşları da tek tek seçim kuruluna götürüp imza attırıyor.

 

İmza çalışması ile ilgili sivil toplum kuruluşlarında, STK’lardan destek olunmasını isteyen Güçlü, Gophaber’e şöyle konuştu:

 

“Adalet Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Vecdet Öz’ün 100.000 imza ile Cumhurbaşkanı adayı olma yolunda terimizin son damlasına kadar yanındayız. Allah yolumuzu açık etsin.

 

Demokrasi için bir imzada sen at!

Aynı hedef doğrultusunda, bir birine yakın düşünce içersinde olan sivil toplum kuruluşlarımızdan, siyasi parti üye ve seçmelerinden Genel Başkanımız Vecdet Öz için imza vermelerini rica ediyorum. Demokrasinin işlemesi ve renklenmesi için bu gerekli.  Bu iş bugün bana yarın sanadır.  Seçimlerin ikinci turu var. Bir birimize destek olmalıyız.

 

Seçim kuruluna gitmek isteyenleri arabalarımızla götürüp, getiriyoruz. Bir telefon kadar yakınız. 0532 415 76 37”