İslam Güçlü: “Yeter Söz Milletindir“

Adalet Partisi Genel Başkan Yrd. İslam Güçlü, ülke gündemine dair şu açıklamalarda bulundu:

"15 yılda binlerce vatandaşımızın ölümüne ve milyonlarca dolar zarara neden oldular sustuk. Kandırıldık deyip milletten özür Allah tan af   dilediler. Sineye çekip yine sustuk. Her şeye rağmen bu ülkenin başındalar. Ekonomi baş aşağı gidiyor. Savaş kapımızda. Ülke kaosa sürükleniyor. Hala susmaya devam ediyoruz. İnsan etrafındaki olaylara duyarsız kalma hürriyetine sahip değildir.

Bu gidişat iyi bir gidişat değildir. Bu gidişata artık dur deme ve el ele verme zamanı gelmiştir. Çözüm milli çizgiden asla tavız vermeyen, halka esas olan basiretli be tecrübeli bir siyasettir. Bu siyasetin adresi ise darbelerin gerçek mağduru demokrat misyon ve onun küllerinden doğarak yeniden kurulmuş olan Adalet Partisi’dir.

Biz diyoruz ki! Adalet Partisi gelecek zülüm bitecek. Devlete cemaati yerleştirdiler. Adaleti payanda ettiler.

Tekrar diyoruz ki, insan etrafındaki olaylara duyarsız kalma hürriyetine sahip değildir.  Ülkemiz şu an en önemli ihtiyacı milli çizgiden hiçbir şekilde tavız vermeyecek ve ecdadı Çanakkale’de olmayanları devlete taşmayacak milli bir siyasettir. Evet diyoruz ki, bekle Türkiye’m senin Adalet Parti’n var."