İsmail Yamak: BBP’de olmaktan onur duyuyorum.

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak Mustafa Mican ile yola devam etti.

 

BBP İstanbul il yönetimine Gaziosmanpaşalıların yakından tanığı, DP eski ilçe başkanı İsmail Yamak’ta girdi. İl Başkanı Mustafa Mican, aynı zamanda büyük kurultay delegesi olan İsmail Yamak’ı protokolden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirdi.

 

DP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı yaptığı süre içerisinde sevilen ve başarılı bir ilçe başkanlığı yapan İsmail Yamak, yaptığı etkinlikler ile dikkat çekmişti. Son referandumda ise DP hayır demesine rağmen Yamak, BBP gibi evet diyerek ülkede gündem oldu.

 

Gophaber’de il ve büyük kurultay ile ilgili kısa değerlendirmede bulunan İsmail Yamak, “Büyük Birlik Partisi ailesi içerisine katılmaktan dolayı büyük bir onur duyuyorum.  Partinin içine girdikten sonra gördüm ki, BBP kökleri ülkenin her köşesine yayılmış ulu bir çınar gibi. Partimizi büyük bir etki alanı var. Kamuoyunun bu etki alanımızın farkında olduğunu da görüyorum. Bizi bu büyük aileye davet edip katan BBP İstanbul İl Başkanımız Sayın Mustafa Mican’a çok teşekkür ediyorum. İyi ki davet etmiş. Ayrıca başkanımız Mican’ın biz yüklediği görev ve sorumlulukları da en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağım.

 

Bu vesile ile i başkanımız sayın Mustafa Mican’ın büyük kurultay davetini sizlerle iletmek isterim. 22 Ekim 2017 Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin katılımları ile büyük kurultayımızı yapıyoruz. Büyük kurultayımıza gönlü bizimle olan bütün dostlarımızı bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.