İstanbul Şehir Hatları Yaz Tarifesi

İstanbul’un vapurları 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaz sezonu için düzenlenen tarifeye geçiyor.       Yaz Tarifesinde Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı seferleri 13 Haziran – 30 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’a en yakın tatil noktalarından Poyraz’a kadar uzatılıyor.

Büyükada aktarmalı Bostancı – Sedef Adası seferleri de yaz tarifesiyle başlıyor. Bostancı’dan 09.30 ve 12.00, Sedef Adası’ndan 11.45 ve 17.20’de yapılacak seferlerde, yolcular Büyükada’da ücretsiz aktarma yapabilecek.     Şehir Hatları, Boğaz’ın keyfini sunan ‘Özel Gezi Turlarını’ da yaz sezonuna göre yeniden düzenledi. Nostaljik Uzun Boğaz turu her gün 10.35, 13.35’te, kısa boğaz turu da her gün 14.30’da Eminönü’nden 14.50’de Ortaköy’den kalkacak.    Mehtap Gezileri 

Yaz tarifesiyle Şehir Hatları’nın gelenekselleşen ‘Mehtap Gezileri’ de başlıyor. Yaz tarifesiyle Cumartesi akşamları Bostancı–Anadolu Kavağı hattında düzenlenen geziler denizin ve mehtabın unutulmaz keyfini sunacak.

Boğaz’ın tadını akşam sefasıyla yaşamak isteyen yolcular, 6 Haziran – 12 Eylül tarihleri arasında her Cumartesi akşamı Bostancı’dan Anadolu Kavağı’na uzanan turla “Mehtaplı Gecelerin” keyfini yaşayacak. 
  
SEFERLER İÇİN TIKLAYINIZ!

 

1 Haziran 2015 itibariyle geçerli Yaz Tarifemizi e-Tarife olarak görüntülemek için tıklayınız!