İyi Parti Buğra Kavuncu ile devam dedi.

İyi Parti İstanbul'da kongre heyecanı sona erdi.

 

İyi Parti İstanbul 2. Olağan İl Kongresi'nde mevcut İl Başkanı Buğra Kavuncu ile Genel İdare Kurulu Üyesi Ersin Beyaz yarıştı. Kongre sonucunda Buğra Kavuncu 417 oy, Ersin Beyaz ise 254 oy aldı.

 

Buğra Kavuncu kongrede yaptığı konuşmada Genel Başkan Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacaklarını belirterek, "Milletimizin birliği dirliği ve geleceği için milli ilkeli ve kararlı bir duruşu sahip olarak doğru insanlarla hedefe yürüyeceğiz. Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacak ve yaşatacağız.

Bu salonu dolduran bizler mesuliyetimizin farkındayız. Kararmakta olan ufku iyilik güneşi ile aydınlatacak, sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız." Dedi.

 

Yerel seçimlerle ilgili çalışmaya başlayacaklarını da ifade eden Buğra Kavuncu, "2024 yerel seçimlerine şimdiden hazırlanmamız lazım. Türk siyasetinde yarının ne olacağı belirsiz; karşımıza, bizden kaynaklanmayan hangi faktörlerin çıkacağını bilemiyoruz. Buna rağmen, yerel seçimlere en iyi şekilde damgamızı vurmamız lazım. Bunun için de ilçe başkanlıklarımızın yardımı ve koordinasyonuyla, 39 ilçemizde bir çalışma başlatacağız." Dedi.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, Gaziosmanpaşalı diğer delegelerle birlikte oyunu kullandı. Kongre sonrasında seçimi konuşan Başkan Çapur, "Tekrar il başkanlığına seçilen Buğra Kavuncu'yu yürekten tebrik ediyorum." Dedi.