İyi Parti'de Demokrasi Şöleni Başladı!

İyi Parti'de Çarşaf Liste ile delege seçimi yapıldı...

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, hafta sonu üyelerin yoğun bir katılım sağladığı delege seçimlerini çarşaf liste şeklinde yaptı. İyi Parti Genel Merkezi'nin delege seçimlerine yönelik olarak yayımladığı genelgede, delege olmak isteyenler seçimlerden bir gün öncesine kadar ilçe başkanlığına isimlerini bildirerek çarşaf listede yer aldılar.  İsimlerini bildiremeyenler ise seçim günü seçim başlamadan isimlerini listeye ekletebilecekleri belirtildi.

 

Gayet demokratik ve katılımcı bir liste anlayışı ile çarşaf listeler oluşturuldu. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği delege seçimleri demokrasi şöleni şeklinde geçti.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur ve kurucu ilçe başkanı Cengizhan Yıldız, ilçe merkezinde gerçekleşen delege seçimlerinde birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Kurucu Başkan Cengizhan Yıldız, partinin kuruluşundan bugüne kadar desteğini ve çalışmasını esirgemeyen İlçe Başkanı Harun Çapur'a tam destek verdiklerini ifade etti.

 

Bu arada teşkilatta ve yönetimde bulunan bir çok ismin Başkan Harun Çapur'un yanında olduklarını ifade ettiler. Bu nedenle delege seçimlerine de yoğun katışım sağladılar.

 

Harun Çapur dünden bugüne partide görevde...

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, partinin kuruluşundan bugüne kadar çalışmalarını sürdüren bir isim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilat başkanı, yerel seçimlerde de ilçe başkanı olarak görevdeydi. Özellikle yerel seçimde her gün sahada olan Başkan Çapur ve ekibi, Millet İttifakı adaylarının oylarının artmasında önemli rol oynadılar.

 

Şubat ayında yapılması beklenen kongrede İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, başkanlığa devam edecek.