İYİ Parti'den Gaziosmanpaşa çıkarması!

Gaziosmanpaşa'da vatandaşın ve esnaffın sorunlarını dinlemek için sahya indiler.

 

İyi Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, GİK Üyesi Orhun Ertürkmen, İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, İl ve İlçe yöneticileri vatandaşın, esnafın problemlerini dinlemek için sahaya indiler.

 

Yağmurlu havaya rağmen vatandaş ve esnaf ziyaretinde bulunan İyi Partliler, öneri ve şikayetleri dinleyip not alıp veya çözüm üretme noktasında girişimlerde bulundular.  Ziyaretler sırasında vatandaş ve esnafları İyi Parti'ye olan yakın ilgi ve alakası dikkat çekti. Ziyaret sırasında yeni üyelerin de kazanıldığı gözlerden kaçmadı.

 

Ziyaretlerde konşan esnaflar aylardır kısıtlama veya kapamalardan dolayı iş yapamadıklarını ama kirlarını ödemeye devam ettiklerini belirttiler. Bu sıkıntının üç beş bin lira destekle çözülemeyeceğini ifade ettiler.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, vatandaş ve esnafları ilçeye çaylarını içmeye davet etti. Başkan Çapur, her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olduklarını ifade etti.

 

İyi Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik ise esnafın zor durumunu bir kez daha gördüklerini, hükümetin bu konuda desteğinin yetersiz olduğunu ifade etti.  Behiç Çelik SMA hastalarının ilaçlarını dahi defalarca söylemelrine rağmen SGK'dan halne daha karşılanamadığı da sözlerine ekledi.

 

Milletvekili Çelik, Gophaber'in sorularına verdiği cevapya ise İyi Parti'nin şu anda demirde dövülmüş ve şekil almış yüzde 16 kemik oyu oluştuğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için konuşan Çelik, her partinin kendi adayını çıkartmasının daha doğru olacağını düşündüğünü belirtti.