İyi Parti'den Gövde Gösterisi...

Gaziosmanpaşa'daki iftar Meral Akşener'in mitingine döndü.

 

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı tarafından ilçe meydanında organize edilen iftar programına katıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar daveti adeta mitinge döndü.

 

İftar öncesi alanda toplanan vatandaşlara bir konuşma yapan Akşener, "OHAL şartlarında seçimlere giriyoruz. Şikayet etmiyoruz. Bize engeller çıkartılıyor, karartma uygulanıyor şikayet etmiyoruz. Ne ben ediyorum ne siz ediyorsunuz. ABD'li siyasetçinin bir sözü var. Siyahi bir ABD'li siyasetçi, bir beyaz ABD'li siyasetçiye göre tam 2 kat fazla çalışırsa başarılı olur. Biz Türkiye'nin siyahileriz. 2 kat, 3 kat, 5 kat daha fazla çalışarak başaracağız." Şeklinde konuştu.

 

İftar davetine İyi Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, Adalet Partisi Gen. Bşk. Yrd. İslam Güçlü, Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Binali Dağdeviren ve yönetim kurulu üyeleri,  İyi Parti ileç başkanları, milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldılar.