İyi Parti’den Kaymakam Numan Hatipoğlu’na Ziyaret

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur ve yönetim kurulu üyeleri,  Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipğoğlu’na ziyarette bulundular.

 

 

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, “Gaziosmanpaşa Kaymakamımız Sayın Numan Hatipoğlu’nu yönetimimiz ile birlikte ziyaret etti. İlçe ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak, bazı aksaklık ve ihtiyaçları dile getirdik.

 

Gaziosmanpaşa Karlıtepe, Yenidoğan, Yıldıztabya ve Pazariçi Mahallerimizde oturan çocuklarımızın mahallesinde gidecek lisesi yok. Bu mahallelere acil olarak lise yapılması gerekiyor.

 

 

Aliya  İzzetbegoviç İlkokul yakınında baz istasyonu var. Baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik dalgalar çocuklarımızın sağlığını etkilemektedir. Bu istasyonun buradan kaldırılması gerekmektedir. “ Dedi.

 

Başkan Harun Çapur ayrıca, Gaziosmanpaşa’nın deprem ile ilgili dosyasını hazırladıklarını, dosyayı İBB’ye iletilmek üzere İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı’na teslim ettiklerini, deprem konusunda bütün partilerin ortak çalışması gerektiğini ifade etti.