İyi Parti Hedef Büyüttü

Başkan Harun Çapur, Gaziosmanpaşalıların teveccühüne teşekkür etti.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, üye çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamda, "İyi Parti'ye halkımızın teveccühü her geçen gün artıyor. Bu ilgiden memnunuz. Gaziosmanpaşalı hemşerilerime bu noktada teşekkür ediyorum. Üye sayısında koyduğumuz hedeflere bir bir ulaşıyor. Şu anda 7 bine yakın üyemiz var. Yeni hedefimizi 15 bin üye olarak belirledik. İnandık, başaracağız. İlk günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden, azimle ve inançla çalışmaya devam edeceğiz." Dedi.

 

Genel Başkan Meral Akşener'in sürekli halkın içinde lduğunu dile getiren Başkan Çapur, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener sürekli halkımızın içinde. Ayrıca millevekillerimiz, genel merkeze ve il yönetilerimiz ile birlikte bizde sahadayız. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz. Çözüm olmaya çalışıyoruz. İyi Parti'ye vatandaşlarımız güveniyor. Bizde inançla çalışarak partimizi iktidara taşıyacağız." Dedi.

 

Kurban Bayramı'nın yaklaştığına dikkat çeken Başkan Çapur, "Biliyorsunuz önümüzdeki günlerde Kurban Bayramımız var. Bu anlamda çocuklarımıza bayramlık hediyelerimizi hazırladık. Bayram öncesi onlara takdim ederek, sevindireceğiz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum." Dedi.