İyi Parti İlçe Merkezini Tuttu, Yönetimi Hazırlıyor...

İyi Parti İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, Kanaat Önderlerini Ziyaret Ediyor...

 

Hafta içinde İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığına getirilen Cengizhan Yıldız, çalışmalarına hızlı başladı. Yıldız, Salihpaşa Caddesi 54 numarada bulunan Gürsoy Apartmanı'nda ilçe merkezini kiraladı.

 

Cengizhan Yıldız çalışmaları ile ilgili olarak Gophaber'e yaptığı açıklamada "İyi Partimizin ilçe merkezini tuttuk. Çok kısa zamanda da tadilatı bitip hizmete girecek. Bu arada yönetim ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor. Yönetimimizde toplumun her katmanından isimlere yer vemek istiyoruz. Çünkü, İyi Parti iktidarı hedefleyen bir Türkiye partisidir. Partimiz, Türkiye çapında büyük bir teveccüh görüyor. İlçe başkanlığım açıklandıktan sonra, sadece bana sosyal medya üzerinden Gaziosmanpaşa, hatta Türkiye genelinden yüzlerce mesaj geldi. Bunlara tek tek cevap veriyorum. Bu büyük ilgi bizi son derece heyecanlandıırken, aynı zamanda çalışma azmimizi artırıyor.

 

Bu arada Gaziosmanpaşa kanaat önderlerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Gaziosmanpaşa'nın ve Gaziosmanpaşaspor'un duayen ismi Selahattin Yıldız ağabeyimizi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Esnaf Oda Başkanımız Erkan Kaya'yı da makamında ziyaret ederek esnaflarımız ile ilgili görüştük.

 

Yine hem yönetim, hem nezaket ziyaretleri kapsamında Gaziosmanpaşalı esnaf ve iş adamlarımıza ziyaretlerimiz sürecek. Partimize katılmak isteyen Gaziosmnapaşalı hemşerilerimiz ile de görüşmelerimiz sürüyor, sürecek..." Şeklinde konuştu.