İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'ni Gerçekleştirdi

İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı, 1. Olağan Kongresi coşkulu bir kalabalığın katılımıyla Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi'nde Genel Başkan Meral Akşener'in katılımıyla gerçekleşti.

 

Kongrede, Divan Kurulu Başkanı seçilen Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra İyi Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz selamlama konuşması yaptı.


Konuşması için sahneye davet edilen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salonun tezahüratlarıyla sahneye çıktı. Akşener, konuşmasına başlamadan önce bütün salonu selamladı.

Meral Akşener'in konuşmasının başlıkları şöyle oldu:
 

Genç işssizliğe dikkat çeken Akşener, " Kadınlarımızın, annelerimizin isteğiyle İYİ PARTİ kuruldu. Genç işsizliği hiç bu kadar yüksek olmadı. Türkiye’nin dört bir yanında nereye gittiysek genç işsizliği birinci problem. Torpil problemi yüzünden çocuklarımız işsiz. İstanbul gibi sanayilerin çok olduğu bir şehirde bile gençlerimiz işsiz." dedi.

İstanbul'un içinde bulunduğu duruma dikkat çeken Akşener, "Biz İstanbul’u Fatih için İstanbul aşıkları için alacağız yeniden eski haline kavuşturacağız. İstanbul bizim olacak, İstanbul Türk’ün olacak, İstanbul iyi olacak. Allah’ım bizi kadınlarımızın, gençlerimizin karşısında utandırma, tacize uğrayan çocuklarımızın karşısında bizi utandırma onları kurtarmayı bize nasip et Allah’ım. Herkesin birbirinden nefret ettiği, 1 TL’ye satılan uyuşturucularla gençlerimizin beyinlerinin zehirlendiği bu ülkeyi Cumhuriyetin kuruluş ilkeleriyle yükselen bir ülke yapmamızı bize nasip et" dedi.

Hesap sorcaklarını dile getiren Akşener, ''İktidar olacağız ve ‘bizi affedin’ diyenlere imkân vermeyeceğiz. Bu ülkeyi bu hale getirenlerin hesabını soracağız. Bizi küçük ortaklarınızla karıştırmayın. Hani ‘bunun hesabını sormazsam’ deyip de Saray’ın kapısından ayrılmayanlar. Biz söylediğimiz sözün arkasında duracağız" dedi.

 

Kongreye İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, yöneticiler ve üyeler yoğun bir katılım sağladı. Gaziosmanpaşalıların trübünlerde pankart şovları ise heyecan verirken, dikkat çekti.

 

 

 

İL YÖNETİM KURULU LİSTESİNİ BÜYÜTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

GENEL MERKEZ DELEGE LİSTESİNİ BÜYÜTMEK İÇİN TIKLAYINIZ