İyi Parti Kongresini Yaptı

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, Cengizhan Yıldız başkanlığındaki tek liste ile yeni kongresini yaptı...

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresini Akyol Salon'da yaparak yeni yönetimini belirledi. Kongre divan başkanlığını İyi Parti Gen. Mrk. Yöneticisi Özcan Pehlivanoğlu yaptı. Kongreye İl Yöneticileri, Bayrampaşa İyi Parti adına Zihni Akgül,  İyi Parti Sultangazi İlçe Başkanı Bünyamin Göktaş, İyi Parti Eyüsultan İlçe Başkanı Nail Balkan, GOP Küçüklöy Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya, Sarıgöl Mahalle Muhtarı Ünal Basın, Yıldıztabya Mahalle Muhtarı İsmail Korkmaz, ADD Şube Bşk. Melek Aksoy, CHP GOP adına Dilek Çeliker, dernek başkanları ve çok sayıda misafir katıldılar.

 

Genel Merkez Yöneticisi Özcan Pehlivanoğlu, "İyi Parti'ye Türkiye genelinde büyük bir ilgi var. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yaparak parlamenter sistemi tekrar geri getireceğiz. İyi Parti muhalefet olmak için gelmiyor, iktidar olmak için geliyor." Şeklinde konuştu.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız ise, "Gaziosmanpaşa’da partimizi kurduğumuzda her yaştan ve gruptan vatandaşlar partimize akın ettiler. Partimize ve genel başkanımıza olan teveccühü yaşayarak gördük. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozan faaliyetlerde bulunanlar dışında tüm düşüncelere kapımız açıktır. Milletimiz İyi Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener'i umut olarak görmektedir. Bizler bu umudu boşa çıkartmamak için çalışacağız. Toplumu kutuplaştırıcı siyasetten uzak duracağız. Anayasamızın ilk üç maddesi olmazsa olmazımızdır. İyi Parti iktidarında devlet şeffaf olacak. Atatürk ilkeleri ışığında yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'de iktidarı hedefleyen İyi Parti'nin Gaziosmanpaşa'da iktidarını sağlayacağız." Şeklinde konuştu.