İYİ Parti'nin 'Anlat Hemşerim Dertleşelim' Otobüsü Gaziosmanpaşa'da

İYİ Parti'nin milleti dinleme projesi olan 'Anlat Hemşerim Dertleşelim' sloganıyla yola koyulan otobüs, Pazar günü Gaziosmanpaşa Meydanı'nda milletle buluştu.

 

Etkinlik çerçevesinde meydanda milleti dinleme masaları kuruldu. Masalar İyi Parti ilçe yöneticileri oturarak, gelen vatandaşların dertlerini dinlediler. İnsanların İyi Parti dertleşme masalarına büyük ilgi gösterdiği görüldü.

 

Vatandaşları dinlerken mini anket düzenleyen İyi Parti teşkilatı, bu arada üye olmak isteyenlerin üye kayıtlarını yaptı. Bir ara CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren ve ilçe yöneticileri, İyi Parti etkinlik alanını ziyaret ederek Başkan Cengizhan Yıldız ile sohbette bulundular.

 

Etkinlikte bir basın açıklaması yapan İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, "İyi Parti 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuş, Türkiye'nin umudu olmuştur. Milletimizin gönlünde yer eden İyi Parti, büyük bir projeye imza atıyor. Anlat Hemşerim Dertleşelim Otobüsü şu anda burada hizmete hazır. Özgürce kedini ifade etmek isteyen, derdini anlatmak isteyen vatandaşlarımız için buradayız. Milletimiz kendini özgürce ifade edemiyor. Korkuyor. Cesur insanlar hareketi olan İyi Parti, kendini özgürce ifade etmesini sağlamak Anlat Hemşerim Dertleşelim otobüsü ile burada." Şeklinde konuştu.