İYİLİK KİME YAKIŞMAZ Kİ!

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi  2021 yılı başında ''İyilik Kime Yakımaz ki''  sloganıyla çıktığı gönüllü üye çalışmasına tüm hızıyla devam ediyor.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi 16 mahallede muhtelif yerlere asılan afişlerle, 16 bin gönüllü üye hedefine doğru ilerliyor.  Bugün Küçükköy'de bulunan kan bağış noktasını ziyaret eden Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak, meydan da açılan üye satndında  gönüllü üye kayıtları yaptı.

 

Daha önce gönüllü üyesi bulunmayan Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'nde, Başkan İsmail Yamak ile gönüllü üye sayısının artmasının yanında, kadın kolları ve genç kızılay ekipleri de ilk defa kuruldu.

 

Gönüllü üye çalışmaları ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Başkan İsmail Yamak, "Gaziosmanpaşa'da Kızılay ekibini ve gönüllü üye sayısını artırmaya devam ediyoruz. Bölgemizde ve ilçemizde oluşabilecek afet durumunda vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmek, daha hızlı yardımda bulunabilmek adına gönüllü sayımızı artırıyoruz. Şu anda 7 bin gönüülü üyemz mevcut. İyilik kime yakışmaz diyerek, Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizi gönüllü üye olmaya davet ediyoruz.

Gaziosmanpaşa'da her zaman bizlere destek olan Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya, gönüllü üye çalışmalarımızda da bizlere verdiği desteğe teşekkür ediyoruz." Dedi.