KIZILAY BU KEZ MUTLULUK DAĞITTI!

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan ''tam kapanma'' dolayısıyla mahallelerde evlerinde kalan çocuklara bayram coşkusunu yaşatabilmek için hediyeler dağıttı.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ve Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Berat Akova'nın da katıldığı etkinlikte,  çocuklara balon, şeker ve çikolata dağıtımı yapıldı. Animasyon ekibininde yer aldığı etkinlikte çocuklara yüz boyaması da gerçekleştirildi. Etkinliğe Kızılay ekibinden de yoğun katılım oldu.

 

Kısıtlama nedeniyle buruk geçen Ramazan Bayramı'nda Gaziosmanpaşalı çocuklar biraz olsun mutlu oldu. Balkonlardan sarkan sepetlere konulan hediye paketleri çocukları sevindirirken, etkinlik ailelerden de takdir topladı.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Bu Ramazan Bayramı'nı biraz buruk geçiriyoruz. Evlerimizde mahallelerimizde kalıyoruz. Kızılay olarak yıl boyu çeşitli sosyal destek ve erzak dağıtımından sonra, bu bayramda kısıtlı kalan çocuklarımıza mutluluk dağıtalım dedik. Çocuklarımıza bir nebze olsun bayram sevinci yaşatmak istedik. Hediyelerimizi verirken çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz mutluluk bizleri de sevindirdi. Onların mutluluğuna ortak olduk. Mutlululuğumuz paylaştıkça çoğaldı.  Çocuklarımızın bu mutlu gününde de bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya teşekkür ediyorum." Dedi.